Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد هاشمی‌اصل تهیه‌کننده، به ماجرای ادامه پیدا نکردن سریال "آوای باران" در فصل دوم اشاره کرد که فیلمنامه‌اش آماده است اما نگذاشتند ساخته شود. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، چند هفته‌ای است شبکه آی‌فیلم، دوباره سریال "آوای باران" را روی آنتن می‌برد، جالب است در مقایسه با سریالی که این روزها در فضای‌ نمایش‌خانگی از کارگردان همین سریال پخش شده، بیننده بیشتری دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به تعبیر بسیاری و  حتی خود تهیه‌کننده، آن سریال رسانه‌ای به نوعی ادامه "آوای باران" است. 

این مجموعه تلویزیونی داستان زندگی طاها ریاحی را که تاجر داروست، روایت می‌کند. بر اثر بروز اتفاقاتی زندگی طاها دگرگون می‌شود و سرنوشت عجیبی برای او و دخترش باران رقم می‌خورد. او مجبور به ترک کشور می‌شود.

پس از سال‌ها به ایران بازمی‌گردد و به دنبال دختر گمشده‌اش می‌گردد و متوجه می‌شود که نادر و زیور خواهرزاده و همسر خواهرزاده‌اش نتوانسته‌اند از دخترش نگهداری کنند و باران به دلیل آزار و اذیت‌های آن‌ها از خانه فرار کرده و سرنوشتی نامعلوم دارد. جست‌وجوهای طاها ادامه می‌یابد تا اینکه...

سهیلی‌زاده در این سریال از چند چهره جدید جوان استفاده کرد، یکی از آن‌ها آزاده زارعی بود که نقش اول سریال را به او سپرد. او پیش از این در فیلم "آمین خواهیم گفت" سامان سالور بازی کرده‌ بود.

نقش‌های اصلی دیگر این سریال را ثریا قاسمی  (مادربزرگ)، حمیدرضا پگاه (طاها پدر باران)، سام درخشانی (نادر، خواهرزاده طاها)، الهام چرخنده (زیور)، مهران احمدی (شکیب)، نیلوفر پارسا (بیتا)، سپیده خداوردی(مرضیه خواهر مرتضی)، امیر دژاکام (مرتضی)، سیاوش خیرابی (فری)، مبینا سادات آتشی (کودکی باران) و مهران رنجبر(کیانوش) و علی یعقوبی (وکیل امیر حسین خرسند) بازی می‌کنند.

شکیب و زیور در ذهن مردم ماندند

در کنار نقش زیور که الهام چرخنده بازی مؤثر و قابل توجهی ارائه داد، مهران احمدی با نقش شکیب، نوع متفاوتی از هنرمندی‌اش را به رخِ بیننده کشید. او درباره نقش شکیب و ویژگی‌های این کاراکتر به خبرنگار تسنیم  گفته بود: در کنار کارگردانی خوب آقای سهیلی‌زاده، کاراکترهای جذاب، فیلمنامه محکم و ....  نیز باعث شدند من به این سریال جذب بشوم و شخصیت شکیب را بسازم.

چرا فصل دوم "آوای باران" ساخته نشد؟

این پرسش بسیاری از بینندگان و حتی اهالی رسانه بود که چرا این سریال که محمد هاشمی‌اصل پیش‌تر به آماده بودن فیلمنامه و حتی به سرنوشت برخی از کاراکترهای اصلی‌اش، اشاره کرده بود، به فصل دوم نرسید؟ ماجرا از این قرار است که فیلمنامه فصل دوم را علیرضا کاظمی‌چور نوشته، در دوران مدیریت حسین کرمی در سیمافیلم ارائه شده و آن‌ها این فیلمنامه را به شبکه یک واگذار کردند.

محمد هاشمی‌اصل در جریان گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم  به این نکته اشاره کرد که فیلمنامه مورد اقبال مسئولان شبکه یک قرار گرفت. اما بحثی پیش آمد مبنی بر اینکه این سریال برای شبکه سه بوده و نمی‌تواند در شبکه یک ادامه پیدا کند. به همین دلیل، ما دوباره طرح را به شبکه 3 ارائه کردیم که آن‌ها موافق قصه نبودند؛ سراغ نویسندگان دیگری رفتیم و طرح‌های دیگری ارائه دادیم، باز هم آن طرح‌ها اجرایی نشد.

مشکل من بودم نه فیلمنامه!

او تأکید کرد: شبکه سه طرح فصل دوم سریال «آوای باران» را قبول نکرد چون مشکل من بودم نه فیلمنامه! چرا که فصل دوم این سریال با توجه به قصه‌ای که دارد، نسبت به فاز اول قوی‌تر خواهد بود. با خودم می‌گویم اگر قصه ناراحت‌کننده و تلخ است چرا تلویزیون چندین بار تاکنون، این سریال را تکرار کرده و این روزها هم شبکه آی‌فیلم این سریال را پخش می‌کند.  مردم هنوز هم شخصیت‌ها و روند داستانی این سریال را دوست دارند؛ چرا که چارچوب و قصه درستی داشت.

سریال نمایش‌خانگی با داستان "آوای باران"!

تهیه‌کننده "آوای باران" خاطرنشان کرد: شبکه سه "آوای باران" را نپذیرفت و اجازه نداد بستر ساخت این سریال در فصل دوم فراهم شود. تا اینکه امروز در میانِ سریال‌های خانگی کاری منتشر شده که در اصل ادامه "آوای باران" است. کاری که با استقبال مخاطب در تلویزیون مواجه شد و نطفه‌اش در تلویزیون شکل گرفت را امروز متأسفانه باید فضای مجازی و VOD بهره‌اش را ببرند. تقصیر دست‌اندرکاران ساختِ آن سریال خانگی نیست بلکه این تقصیر و ایراد متوجه مدیرانی است که اجازه می‌دهند با فیلم مورد اقبال مردم در تلویزیون این‌طور برخورد شود. 

به ما گفتند نه معتاد و نه معضل اجتماعی نمی‌خواهیم!

وی به دلایلِ غیراصولی برای ساخته نشدن این سریال تلویزیونی اشاره کرد و گفت: در زمان مدیریت آقای سرافراز به ما گفتند نه معتاد و نه معضل اجتماعی نمی‌خواهیم! این سریال تلخ است و جامعه را گرفتار سیاه‌نمایی می‌کند. اما اگر دغدغه فیلمنامه معضلات و آسیب‌شناسی اجتماعی نباشد درام شکل نمی‌گیرد. اگر واقعاً این سریال، جامعه را دچار سیاه‌نمایی می‌کند، پس چرا چندین بار تا الان بازپخش آن روی آنتن می‌رود؟

قرار بود الهام چرخنده رئیس گداها باشد

هاشمی‌اصل در خصوص اینکه قرار بود الهام چرخنده رئیس گداها باشد، تصریح کرد: فیلمنامه سریال را آماده کردیم و حتی سرنوشتِ برخی از کاراکترهای اصلی مشخص شد؛ به طور مثال زیورِ داستان (الهام چرخنده) با رئیس گداها، ظاهر می‌شد و خیلی از اتفاقات دیگر که به مراتب جذاب‌تر بودند. اینجا بیشتر لجبازی اتفاق افتاد که این سریال، بِرند شبکه سه است و نباید به شبکه دیگری برود. آن‌قدر ایراد گرفتند که چندین بار از نویسندگان مختلفی بهره بردیم اما سرانجام هیچ‌کدام مورد قبولشان نشد. به اینجا رسید که با خودم گفتم مشکل من بودم فیلمنامه مشکلی نداشت.

این تهیه‌کننده تلویزیون درباره اینکه چرا این روزها سریال نمی‌سازد، گفت: طرحی برای شبکه نمایش‌خانگی دارم که درباره پشت پرده‌های سایت‌های شرط‌بندی است؛ فیلمنامه‌اش آماده شده و با انتخاب کارگردان تولید را آغاز خواهیم کرد. تلویزیون که سال‌ها عمرمان را برای برنامه‌سازی و سریال‌سازی در آن گذاشته‌ایم و 300 هزار دقیقه برنامه و سریال ساخته‌ام، طرح و ایده می‌بریم اما یکی پس از دیگری به درِ بسته می‌خورد. 

همه‌چیز را شتاب‌زده جلو می‌برند؛ نه پژوهش و نه فیلمنامه!

هاشمی‌اصل در پاسخ به این سؤال که چرا سریال‌های امروز مثلِ گذشته نمی‌توانند ماندگار شوند، تأکید کرد: رأس همه مشکلات سریال‌سازی در تلویزیون، فقدان پژوهش و فیلمنامه اصولی است. وقتی برای نگارش فیلمنامه زمان نمی‌گذارند و همه‌چیز شتاب‌زده جلو می‌رود. فضای دو گانه‌ای که آدم‌های درجه دو و بله قربان‌گو را نصیبِ سریال‌سازی تلویزیون کرده است.

نگرانِ تلویزیونم!

وی با اشاره به اینکه نگرانِ این روند تلویزیون در عرصه سریال‌سازی‌ است، گفت: واقعاً تلویزیون نتوانسته در چند سال اخیر، روند خوبی را در سریال‌سازی رقم بزند. من برای تلویزیون ناراحتم و نگرانم که این روند بدون پژوهش و بدون توجه به فیلمنامه و نویسنده ادامه پیدا می‌کند. نمی‌دانم قرار است تا چه زمانی از این دانای کلی بیرون بیایند. وقتی سریالی مورد استقبال قرار می‌گیرد به دست‌اندرکارانش بها می‌دهند تا کار قوی‌تر و محکم‌تری نسبت به فصل نخست ارائه بدهند اما در خصوص "آوای باران" چنین اتفاقی نیفتاد.

معاون جدید سیما به کارنامه افراد توجه کند

هاشمی‌اصل در پایان اعتقاد دارد که معاون جدید سیما باید روی عوامل ساخت سریال‌های تلویزیونی نظارت بهتری داشته باشد تا آدم‌های کارآمد با کارنامه مهم و درخشان و سوژه‌ها و فیلمنامه‌های خوبی، برای تلویزیون سریال بسازند نه اینکه کارآمدها کنار بنشینند و عده‌ای که هیچ عقبه محکم و موفقی در عرصه ساخت سریال ندارند در میدان باشند. 

من بهمن هاشمی هستم...!/ رقابت شبکه‌های تلویزیونی را نمی‌فهمم/ پشیمانند که از ایران رفتند!+ فیلممهران احمدی: ترجیح می‌دهم در آثار تلویزیونی بازی کنم/ سینما نادیده‌ام گرفتسریال نوروزی وارد حرم امام رضا(ع) می‌شود/ ساخت تیتراژی از رسمِ قدیمی مشهدی‌ها"دودکش2" در میان گزینه‌های رمضانی/ سریال شهید شهریاری سهمِ شبکه یک می‌شود؟

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شبکه سه رسانه ملی تلویزیون سریال شبکه سه رسانه ملی تلویزیون سریال الهام چرخنده هاشمی اصل مشکل من بودم نه فیلمنامه نمایش خانگی سریال سازی آوای باران تهیه کننده فصل دوم شبکه یک شبکه سه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۱۹۳۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پخش سریال حشاشین در ایران ممنوع شد

معاون امور کاربران و تنظیم گری ساترا از ممنوعیت پخش سریال «حشاشین» در پلتفرم های شبکه خانگی داخلی خبرداد.   به گزارش برنا محمدصادق افراسیابی معاون امور کاربران و تنظیم گری ساترا ضمن تائید خبر ممنوعیت پخش سریال «حشاشین» در سکو‌های شبکه خانگی، اظهارداشت: پخش سریال های خارجی در پلتفرهای داخلی پس از انتشار مورد بررسی قرار می‌گیرند و اصطلاحا سریالهای خارجی مشمول ممیزی پسینی هستند، به همین دلیل انتشار سریال مصری «حشاشین» از امروز توسط معاونت پایش و نظارت ساترا بر اساس رای و نظر شورای صدور مجوز ساترا ممنوع اعلام شد.   وی در خصوص دلایل ممنوعیت پخش سریال «حشاشین» در شبکه های خانگی داخلی، گفت: پخش این سریال به دلیل تحریف وقایع تاریخی و نشان دادن چهره‌ای نادرست از ایرانی ها از سوی ساترا ممنوع اعلام شد.   گفتنی است کانال اطلاع رسانی ساترا در پیام رسان داخلی به نقل از مهدی سیفی مدیرکل نظارت و تطبیق ساترا نوشت: سریال «حشاشین» محصول کشور مصر است و روایت آن از تاریخ اسلام متضمن تحریف‌های فراوانی است که به نظر می‌رسد با رویکرد سیاسی مغرضانه تولید شده است. بر همین اساس طبق نظر شورای صدور مجوز ساترا انتشار سریال «حشاشین» (The Assassins)، در رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر ایران مورد تایید نیست. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • اسم جدیدترین سریال مهران مدیری لو رفت
  • اسم جدیدترین سریال مهران مدیری لو رفت + جزئیات
  • «رخنه» سریالی درباره امنیتی‌ترین طراحی عملیات نفوذ
  • پیشنهاد تماشای «افعی تهران» در تلویزیون
  • سریال جدید آیدا پناهنده چه زمانی منتشر می‌شود؟
  • عکس| فرزاد حسنی و امید حاجیلی در مافیای شبکه نمایش خانگی
  • سرو مشروبات الکلی در سریال «هفت سر اژدها» جنجال‌برانگیز شد
  • پخش سریال حشاشین در ایران ممنوع شد
  • اعضای هیئت انتخاب رویداد استارت‌آپی فیلمنامه نویسی منصوب شدند
  • هیئت انتخاب رویداد استارت‌آپی فیلمنامه‌نویسی مشخص شدند